Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Kos csillagjegyben jár, trigonban áll a Jupiterrel. Ha van valamilyen feszültség, nézeteltérés az életünkben, akkor a mai napon sikerül megoldani a problémát. 
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Kos csillagjegyben halad. A mai napon érzékenyebbek a fogaink, és aki eddig elhanyagolta a fogsorát, számolhat azzal, hogy valamelyik, rossz állapotban lévő foga megfájdul. Ha elkerülhető a drasztikus beavatkozás, akkor várjunk ezzel néhány napot, hiszen a mai nap nem kedvez az agresszív fogászati kezeléseknek!

Ma tetterős, határozott lehet a hangulatunk, szinte örülünk annak, ha kihívásokkal szembesülünk. A versenyhelyzetek kifejezetten tűzbe hozhatnak minket, arra azonban figyeljünk, hogy ne a közlekedés során éljük ki versenyszellemünket. A közlekedési helyzetek higgadt kezelése azért is fontos, mert ma sokkal türelmetlenebbek lehetünk, önmagunkkal és másokkal egyaránt!

Ma a Hold trigonban áll a Jupiterrel. Jobban elfogadhatjuk azokat az embereket is, akik egy kicsit más véleményen vannak, mint mi. Ha a családunkban van nézeteltérés, amely már szinte krónikussá vált, akkor ma érdemes megbeszélnünk, hogy mi is a probléma gyökere. Elképzelhető, hogy vitatkozunk egy kicsit - hiszen ma tüzesebb a hangulatunk -, de összességében építő megoldásra juthatunk.