P. Diddyt otthagyta a barátnője

Vágólapra másolva!
A legújabb pletykák szerint szakított egymással Sean "Diddy" Combs és barátnője, Kim Porter - a feltörekvő színésznő a pár közös gyermekeit is magával vitte, amikor elköltözött.
Vágólapra másolva!

Szakított egymással Sean "Diddy" Comb zenész-producer és barátnője, három gyermekének anyja, Kim Porter. A New York Post értesülései szerint a pár szétválásában komoly szerepe van Sienna Miller brit színésznőnek - bár Porter egyik ismerőse szerint inkább azért szakítottak, mert Diddy "nem adott elég teret" a barátnőjének.

"Kim szeretne jobban a karrierjére, a színészkedésre és a modellkedésre koncentrálni, de ezt Diddy mellett nagyon nehéz megtenni" - árulta el a New York Postnak Porter ismerőse. "Nagyon jó barátok, nincs közöttük harag, de egyszerűen nem tudnak együtt élni."

Hello Magazin

Diddy, barátnője és két közös kislányuk



Kim Porter nemrég elköltözött Diddy házából a saját lakásába, és magával vitte a zenésszel közös gyermekeit is: a tízéves Christiant, és hét hónapos ikerlányait, D'Lilát és Jessie-t is.

Bennfentesek szerint a szakításban komoly szerepet játszott az is, hogy Diddy az elmúlt hetekben igencsak összemelegedett Sienna Miller színésznővel, Jude Law brit színész volt barátnőjével - nemcsak rengeteget buliztak együtt, de gyakran együtt is reggeliztek.

Kim Porter nem volt hajlandó reagálni a lap értesüléseire, Sean Combs szóvivője pedig "sületlenségnek" nyilvánította azokat.