Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Vízöntő jegyében jár, trigonban áll a Merkúrral. Bár nem szívesen élnénk lelki életet, a szeretetünket kimutathatjuk a hozzánk közel állók felé.
Vágólapra másolva!

Ma, kora délutánig, a Hold még a Vízöntő csillagjegyben halad. Ügyeljünk arra, hogy lábszárunkat ne terheljük meg túlzottan. Akinek visszeres panaszai vannak, jól teszi, ha pihenteti a lábait és nem gyalogol hosszabb ideig. A visszerek problémája megköveteli, hogy a lábbelink is kényelmes legyen, elképzelhető, hogy a hölgyeknek a magas sarkú cipőt mellőzniük kellene a mai napon. A magas saroktól megváltozik testünk statikája, és ez még jobban megterhelheti a lábainkat.

Hangulatunk nagyon nyitott lehet, ez alkalmas arra is, hogy új információkat fogadjunk be. Eszünkbe juthatnak olyan új tervek is, amelyek segítenek minket abban, hogy életünket jobbá tehessük. Friss szemmel tudunk ránézni azokra a problémákra is, amelyek már régóta foglalkoztatnak minket, és még nem találtunk rájuk megoldást - ez most hirtelen, villámcsapásként érkezhet el hozzánk!

Ma a Hold trigonban áll a Merkúrral. Megtehetjük, hogy megfogalmazzuk érzelmeinket azok felé, akiket szeretünk - bár a mai napon nem annyira vonz minket, hogy mély lelki életet éljünk. A szeretetünket azonban remekül kimutathatjuk azzal, hogy érdekes programot szervezünk a családunknak!