Vágólapra másolva!
Első gyermekével várandós a csontsovány alakjáról és botrányos viselkedéséről híres Nicole Richie.  A pletykák szerint az amerikai valóságshow-sztár még a kisbaba születése előtt feleségül megy kedveséhez, Joel Madden zenészhez.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint első gyermekével várandós a csontsovány alakjáról elhíresült amerikai tévésztár, Nicole Richie. Bennfentesek tudni vélik, a Simple Life című valóságshow főszereplője egészen addig szeretne várni a bejelentéssel, amíg nem lépi túl a terhesség kritikus időszakát, a 12 hetet.

A bulvárlapok számítása szerint a baba 2008 januárjában születik majd meg.

"Ez a kisbaba egyáltalán nem véltetlen, Nicole és Joel (Madden, a Good Charlotte zenekar egyik tagja - a szerk.) régóta vannak együtt, nagyon szeretik egymást, és családot szeretnének alapítani" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás az In Touch című amerikai magazinnak.

A lesifotósok szerint Richie viselkedése is arra utal, hogy gyermeket vár: a vad bulijairól elhíresült sztár mostanában egyáltalán nem iszik alkoholt, és az elmúlt hetekben többször is felkeresett egy exkluzív Los Angeles-i nőgyógyászati rendelőt.

Bennfentesek tudni vélik, hogy a csontsovány híresség és zenész kedvese még az idén összeházasodnak. "Nicole ujján egy hatalmas gyémántgyűrű díszeleg, és egymás után keresi fel az esküvői ruha-üzleteket" - mondta a híresség egyik ismerőse. "Már több híres stílustanácsadót megkeresett, hogy segítsenek kiválasztani neki a legmegfelelőbb menyasszonyi ruhát."

A híresség "rosszakarói" szerint Richie azért esett teherbe, hogy elkerülje a börtönt - néhány napon belül ugyanis megkezdődik Nicole Richie tárgyalása. A sztárt hónapokkal ezelőtt tartóztatták le ittas vezetés miatt.

"Nicole retteg attól, hogy börtönbe kerül, de nem azért esett teherbe, hogy bebizonyítsa, már tiszta, nem iszik és nem drogozik" - mondta Richie egyik barátja. "Az, hogy éppen most jött össze, az csak a természet műve, mert eredetileg úgy tervezték, hogy jövő nyáron érkezik majd meg a kisbaba - de mindketten nagyon boldogok, és már alig várják, hogy szülők legyenek."