Katie Holmes az egyik legbefolyásosabb híresség

Vágólapra másolva!
Katie Holmes amerikai színésznőt a 19 legbefolyásosabb híresség közé választotta egy amerikai magazin az OK! szerint Katie a szépségével hódít, és képes volt megtalálni a helyes egyensúlyt a "szomszéd lány imidzs és a csillogás" között.
Vágólapra másolva!

Katie Holmes amerikai színésznőt, Tom Cruise feleségét is beválasztotta egy amerikai magazin a 19 legbefolyásosabb híresség közé. Az OK! magazin hat kategóriába - szépségkirálynők, hírteremtők, túlélők, szórakoztatók, testformálók és divatdiktálók - sorolva adta közre azoknak a híres embereknek a listáját, akik ma a legnagyobb hatással vannak az emberekre.

A 28 éves Katie Holmes a "szépségkirálynő" kategóriában lett az első: a szerkesztők szerint "csodálatos szépség", aki képes megtalálni a helyes egyensúlyt a "szomszéd lány imidzs és a csillogás" között. Holmes Beyoncé Knowles énekesnőt és Jennifer Lopezt utasította maga mögé ebben a kategóriában.

A "hírteremtő" kategóriájában Rosie O'Donnell amerikai televíziós szereplő kapta az első díjat: a csípős nyelvű műsorvezető ugyanis válogatás nélkül mondja meg bárkinek az őszinte véleményét. "Hírteremtő" még - legalábbis az OK! szerkesztői szerint - a Brad Pitt-Angelina Jolie színészpár is, mert "bármit is csinálnak, beszélnek róluk az emberek".

A "túlélő" kategória győztese (és egyben a lista legfiatalabb tagja) a februárban tragikus körülmények között elhunyt Anna Nicole Smith lánya, a tízhónapos Dannielynn Hope. "Ez a kisbaba hónapokon keresztül a figyelem középpontjában állt, és már az élete legelején szörnyű tragédiák vették körül" - írja a magazin.

A legbefolyásosabb "szórakoztatók" - akik meghatározzák, mit nézzenek és hallgassanak az emberek - az OK! magazin szerint: Simon Cowell, az amerikai Megasztár zsűritagja, a verseny egyik győztese, Carrie Underwood countryénekesnő, valamint Heidi Klum német származású topmodell.

Tyra Banks amerikai szupermodell lett a "testformálók" kategóriájának győztese: a magazin szerkesztői szerint ő volt a legnagyobb befolyással a nők önértékelésére - miután ugyanis "kövérnek" kiáltották ki egy előnytelen fotó miatt, kiállt a teltebb alakú hölgyekért a tévéműsorában.

A "divatdiktálók" kategóriában Sarah Jessica Parker amerikai színésznő, Justin Timberlake zenész és Kate Moss brit modell számít a legbefolyásosabbnak az OK! magazin szerint.