Courtney Love: a makrobiotika miatt híztam meg!

Vágólapra másolva!
Állítása szerint a makrobiotikus étrend miatt hízott majd' kilencven kilósra Courtney Love amerikai énekesnő, a néhai Kurt Cobain özvegye.
Vágólapra másolva!

Courtney Love amerikai énekesnő, Kurt Cobain özvegye azt állítja: a makrobiotikus étrend miatt hízott meg. A Hole együttes énekesnője szerint hiába alkalmazta Gwyneth Paltrow szakácsát, a különleges étrend nem hozta meg a kívánt eredményeket - vagyis egészségesebb nem lett tőle, csak sokkal kövérebb.

"Legalább 25 kilót híztam a makrobiotikus étrend miatt" - árulta el a 43 éves énekesnő a People magazinnak. "A legkövérebb pillanatomban 90 kilót nyomtam, pedig Gwyneth Paltrow szakácsa főzött rám. Arra gondoltam, ha ő mindig ilyen sovány tud maradni, akkor nekem is bejön ez az életmód."

Az énekesnő azt is elárulta, milyen módszerrel sikerült végül közel harminc kilót fogynia: a "kövér fényképeit" kiragasztotta a hűtője ajtajára, és még egy lakatot is rászerelt.

"A lányom nem fogyókúrázik, úgyhogy ő a saját kajáját egy külön szekrényben tartotta" - mondta Love. "Én alig eszem szénhidrátot, és rengeteget tornázom. A hal és a zöldségek tényleg beválnak."

Az énekesnő a fogyása után minden régi ruháját eladta, a bevételt pedig jótékony célokra ajánlotta fel.