Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma  aVízöntő csillagjegyben halad, együtt áll a Neptunusszal, és szemben áll a Vénusz-Szaturnusz együttállással. Ha szerelmi ügyekben kell döntenünk, inkább halasszuk el egy-két nappal, mert ma nem igazán tudunk mit kezdeni az érzelmekkel.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. Egy frissítő fürdő új energiával töltheti fel egész szervezetünket, és az egészségünknek is nagyon jót tehet. Tehetünk a fürdővizünkbe mentát, akár olaj, akár főzet formájában. A fürdő különösen jól alkalmazható a reumás fájdalmak esetén, de nagyon jó hatással van az izomfájdalmakra, húzódásokra is. Ügyeljünk arra, hogy a fürdővíz a mai napon ne legyen túl meleg, hiszen ez nem tesz jót a vénáinknak, amelyek egyébként is érzékenyebbek.

Ma intellektuálisan kapcsolódunk a világhoz, tehát az érzelmeink egy kicsik kihűlnek. A mai nap nem alkalmas arra, hogy szívügyekben döntéseket hozzunk, hiszen nem tudjuk igazán beleélni magunkat a saját érzelmeinkbe sem, mások lelkivilága pedig teljesen távol állhat tőlünk. Még akkor is egy kicsit hűvösebben viselkedhetünk kedvesünkkel, ha egyébként még új a kapcsolatunk, vagy sok benne a szenvedély.

Ma a Hold együtt áll a Neptunusz bolygóval, de szemben áll a Vénusz - Szaturnusz együttállással. Egy kicsit bizonytalanok lehetünk az érzelmi kérdésekben, egyrészt szeretnénk önfeláldozóak lenni kapcsolatainkban, másrészt pedig szükségünk lenne arra, hogy nagyon objektívan tudjuk áttekinteni a saját és mások érzelmeit egyaránt.