Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Vízöntő csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Marssal, nehéz fényszögben a Merkúrral. A bennünk felgyülemlett és kitörni készülő feszültséget vezessük le sporttal, ne pedig a körülöttünk élőkön.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Vízöntő csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból, ma a lábszárunk lehet érzékenyebb, s érdemes tennünk valamit a visszeres panaszok ellen is. Akár felkeresünk egy érgyógyász szakembert, s megbeszélhetjük vele a további teendőket, de a műtétre, lehetőség szerint ne ma kerítsünk sort.

Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra, mindenre, ami szokatlan - például szívesen kipróbálnánk valamilyen extrém sportot, olyat, amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek. Ez még azokra is jellemző lesz, akik egyébként nem szívesen mozdulnak ki otthonról, és csak azokat a dolgokat kedvelik, amelyek biztonságosak: ma ezeket a dolgokat kicsit talán unalmasnak fogják találni.

Ma tudunk fogadni olyan információkat is, amelyeket máskor "idegennek", vagy "furcsának" találnánk - például olyan embert is elfogadhatunk barátunknak, aki egészen más személyiség, mint mi vagyunk.

Ma a Hold kvadrátban áll a Marssal, és nehéz fényszögben a Merkúrral. Elképzelhető, hogy a hét összes feszültsége kitör belőlünk, és mivel nagyon érzékenyek vagyunk, nem nagyon tudunk gátat szabni a dühünknek. Előfordulhat az is, hogy a feszültség sírás képében jelenik meg, tehát sokkal türelmesebbnek kell lennünk önmagunkkal és családtagjainkkal is. Jól tesszük, ha hagyjuk, hogy kijöjjön belőlünk a feszültség, de próbáljunk meg tekintettel lenni a körülöttünk élőkre is, igyekezzünk nem ellenük fordítani ezt az energiát. Remek feldolgozási formája lehet a stressznek a kirándulás vagy a sport.