Zelleres tonhalkrém

Vágólapra másolva!
A következő napokban kenyérre, pirítósra kenhető, vendégváró szendvicskrémek receptjeit ajánlja szakácsunk, Kaldeneker György.
Vágólapra másolva!

Hozzávalók: 1 tonhalkonzerv, 1-2 evőkanál majonéz, 2 tojás, 1 citrom leve, őrölt bors, só, 1 csokor zellerlevél, mustár

A tonhalkonzervet csepegtessük le a felesleges olajtól, majd tegyük egy tálba. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál majonézt, mustárt, sót, őrölt fehérborsot, citromlevet, egy csokor összevágott zellerlevelet, valamint 2 összevágott, keményre főt tojást. Óvatosan dolgozzuk össze, majd 1-2 órára tegyük hűtőbe.
Üvegtálakba tálaljuk, mellé fehérkenyérből készített pirítóst kínáljunk. Finom tölteléke lehet szendvicseknek is.

Elkészítési ideje: 20 perc