Tárkonyos-tojásos szendvicskrém

Vágólapra másolva!
A következő napokban kenyérre, pirítósra kenhető, vendégváró szendvicskrémek recepjeit ajánlja szakácsunk, Kaldeneker György.
Vágólapra másolva!

Hozzávalók: 6-7 tojás, 2 evőkanál majonéz, 1 evőkanál tejföl, 1 evőkanál mustár, citromlé, tárkony, só, fehérbors, 1 csokor petrezselyemzöld

A tojást főzzük meg keményre. Vágjuk apró darabokra, majd tegyük egy tálba. Adjunk hozzá a majonézt, tejfölt és mustárt. Fűszerezzük tárkonnyal, citromlével, sóval, őrölt fehérborssal és az összevágott petrezselyemzölddel. Óvatosan keverjük össze, majd tegyük hűtőbe pár órára.
Frissen pirított kenyérre kenjük.

Tehetünk a tojáskrémmel megkent kenyér tetejére főtt rákhúst, sonkát vagy szeletelt paradicsomot is. Tölthetjük paradicsomokba is, rákhússal a tetején nagyon finom és mutatós előételt készíthetünk.