Márványsajtos krém pirított dióval

Vágólapra másolva!
A következő napokban kenyérre, pirítósra kenhető, vendégváró szendvicskrémek recepjeit ajánlja szakácsunk, Kaldeneker György.
Vágólapra másolva!

Hozzávalók: 200 g márványsajt, 100 g krémsajt, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csokor metélőhagyma, 100 g dió

Tördeljük össze a márványsajtot, majd tegyük egy konyhai gyorsvágó gépbe. Ha nincs ilyen gépünk, akkor reszeljük bele egy tálba. Adjuk hozzá a krémsajtot, az összevágott petrezselyemzöldet, a metélőhagymát és a megpirított diót. Dolgozzuk jól össze, majd tegyük kis tálba és hűtsük le.
Pirított fehér kenyerekre kenjük, szórjuk meg összevágott metélőhagymával és darabos pirított dióval.

A sajtkrémet tölthetjük félbevágott körtékbe, paradicsomba vagy almába is. Izgalmas ízt kapunk, ha a petrezselyemzöldet friss mentával helyettesítjük.

Elkészítési ideje 10 perc