Vágólapra másolva!
Humoristaként, térdét csapkodva ismerte meg az ország, de nagy zenerajongó és énekelni is szeret. Bagi Iván meglepő komolysággal és hosszas töprengést követően adta  le szavazatait, épp annyira veti meg a kamuslágereket, amennyire tiszteli a nagy öregek munkásságát. "Ez egy nagyon jó ötlet, végre nem csak a külföldi számokat majmoljuk" -  teszi hozzá és mennyire igaza van; a régi nagyok közül  Charlie, Demjén Ferenc és Balázs Fecó, az új vonalból Gáspár Laci és Caramel a nyerő. Bagi Iván álomslágerei.
Vágólapra másolva!

Caramel: Szállok a dallal
Úgy tudott a szakmában érzékletes és kifinomult maradni, hogy közben egy pillanatra sem éreztem, hogy "fú, de nyálas". Az elmúlt harminc év zenei életében alig találni még egy ilyen énekest, aki érzelmileg ennyire sokoldalúan tud megnyilvánulni.

Charlie: Az otthon valami más
Nem lehetek soha családban, csak ha majd alapítok magamnak, így abszolút át tudom érezni ennek a dalnak a mondanivalóját. Charlie ráadásul egészen különleges művész: vagány könnyedséggel száll mélységekbe és mégsem veszíti el az üzenet élét. Az egyik legnagyobb és legeredetibb élő magyar zenésznek tartom. Nincs a listán a szám, de ott a helye.

Demjén Ferenc: Hogyan tudnék élni nélküled
Ez egy nagyon híres szám, ennek megfelelően elég elcsépelt is, de a mondanivalója örök és múlhatatlan, sokan talán már meg sem hallják igazán, csak dúdolják vakon a világba. Nem vagyok nagy Demjén-rajongó, de ezt a számot, azt amit átadni akar, nagyon fontosnak tartom.

Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt
Hihetetlen átütő erő van a hangjában, talán Máté Péter óta nem hallottam ilyen elementáris erőtől duzzadó énekhangot. Technikás, nagyon jól bánik a hangjával és rendkívül szórakoztató. Nincs a listán? El sem hiszem, gyerekek, szavazni!

Balázs Fecó: Évszakok
Nem is tudom, ez a dal számomra különleges mélységeket és már-már irodalmi magasságokat rejt, valahogy a költői szó jut róla eszembe, miközben a dallam is magával ragad.