Topmunkahelyek között a Fundamenta

Vágólapra másolva!
A Hewitt idei felmérése szerint a pénzügyi szolgáltatók között a Fundamenta biztosítja a legjobb munkahelyet.
Vágólapra másolva!

A Hewitt tanácsadó cég legjobb munkahelyeket rangsoroló felmérése szerint a pénzügyi szolgáltatók között a Fundamenta végzett az élen.

Ami a Társaság menedzsmentje számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak elkötelezettsége évről-évre emelkedik, az ezt jelző mutató tavalyhoz képest 15 százalékkal 80 százalékra emelkedett.

"Az elismerés külön öröm a számomra, hiszen több mint 12 éve, az alapítása óta vezetem a Fundamentát. Mindenek előtt köszönöm mintegy 650 ezer ügyfelünknek, akik ez idő alatt minket választottak és inspiráltak arra, hogy jól működő vállalatot hozzunk létre. És természetesen minden munkatársamnak, akik ebben együttműködtek, és a vállalati célokat helyezték egyéni céljaik elé" - mondta dr. Gergely Károly, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója.

A felmérés szerint az 1000 főnél több embert foglalkoztató nagyvállalati kategóriában az Ericsson Magyarország végzett az élen, a második a Mátrai Erőmű, a harmadik pedig a Magyar Telekom lett. A 250-1000 fő közötti kategóriában az FGSZ Földgázszállító Zrt., a 250 dolgozónál kevesebb alkalmazottal működő cégek között pedig a Kulcs-Soft Nyrt. szerezte meg az első helyet.

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.