Szerdától állásbörze a Corvinus Egyetemen

Vágólapra másolva!
Április 18-19-én (szerda-csütörtök) rendezi a Budapesti Corvinus Egyetem hagyományos, tavaszi állásbörzéjét "Karrier Expo" néven. Az állásbörzén 120 munkáltató kétezernél is több álláslehetőséggel várja az érdeklődőket.
Vágólapra másolva!

Az idei tavaszi állásbörzén a legtöbb cég pénzügyi, számviteli, informatikai és értékesítési területekre keres frissen végzetteket vagy egy-két éves tapasztalattal rendelkező diplomás vagy közvetlenül diploma előtt álló fiatalokat. Mindemellett a kontrolling, az adminisztráció, a logisztika, a tanácsadás, a marketing és a vezetőképzés területén is kínálnak nyitott pozíciókat. A cégek közel háromnegyede szakmai gyakorlatot is ajánl az alsóbb éveseknek.

Nyelvi szintfelmérőtől karriertanácsadásig

A Karrier Expo cégbemutatókkal, önéletrajz- és karriertanácsadással, nyelvi szintfelmérőkkel, logikai játékokkal, próbainterjúkkal és IQ-teszttel- is igyekszik felkészíteni a friss diplomás állásvadászokat a minél hatékonyabb álláskeresésre. Az állásbörze szervezői mintegy 10 ezer résztvevőre számítanak a rendezvény két napja alatt.