Szerdán kezdődik a Műegyetemi Állásbörze

Vágólapra másolva!
Október 20-21-én rendezik az ősz egyik legnagyobb karrierfórumát, a Műegyetemi Állásbörzét. A rendezvényen részt vevő 124 kiállító cég összesen 1300 állásajánlatot kínál majd a látogatóknak, és közülük közel száz vállalat ajánl szakmai gyakorlati lehetőségeket alsóbb éves hallgatóknak.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) "K" épületében tartandó fórumon az ajánlatok nagy része frissdiplomásoknak vagy 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező fiataloknak szól. Az előzetesen készített statisztikák szerint a legkapósabbak az informatikai végzettségűek, legalábbis a felkínált állások 56 százaléka nekik szól. Jelentős a gépészmérnöki és a villamosmérnöki végzettséget igénylő állások aránya is.

A kiállítók között a magyarországi pozíciókat kínáló, jelentős hazai vállalatok mellett idén több külföldön tevékenykedő cég is képviselteti magát. A kétnapos rendezvényre állásajánlatokkal érkezik a távol-keleti Contact Singapore, a brüsszeli Cronos, és a részecskefizikai kutatásokkal foglalkozó, svájci székhelyű CERN - European Organization for Nuclear Research is jelen lesz.