Állásbörze Óbudán, MBA tanfolyambörze Pesten

Vágólapra másolva!
Nagyüzem lesz ma karrierrendezvények terén. Az Óbudai Egyetemen (korábban Budapesti Műszaki Főiskolának hívták) állásbörzét tartanak elsősorban műszaki frissdiplomásoknak. Este rendezik tapasztalt szakembereknek a World MBA Tour elnevezésű tanfolyambörzét. Míg a Kálvária téren a németországi munkát megcélzó szakmunkásokat várják a német munkaügyi hivatal képviselői személyes elbeszélgetésre.
Vágólapra másolva!

Elsősorban mérnököket, informatikusokat várnak az Óbudai Egyetemen megrendezésre kerülő egyetemi állásbörzén. A még tanulók szakmai gyakorlati illetve diplomaírási lehetőséget csíphetnek meg, a diplomázók pedig elkezdhetik első álláskeresésüket. Érdemes lesz kilátogatni a már dolgozóknak is, ugyanis egy helyen rövid idő alatt sok cég képviselőjével felvehetik a kapcsolatot. Az állásbörzét a óbudai campuson, a Bécsi út 96. szám alatt rendezik.

Szakácsokat, recepciósokat Németországba

Utolsó állomásához érzkezik az Info-tour nevet viselő rendezvény. A német állami munkaügyi hivatal szakemberei járják március 7-e óta az országot és keresik a magyar szakmunkásokat vendéglátóipari munkára elsősorban felszolgálói, szakács, szállodai recepciós munkára. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat VIII. kerületi, Kálvária téri központjában zajlik a mai toborzás. Bővebb információ az afsz.hu oldalon az Info-tour linkre kattintva szerezhető.

MBA-börze a vezető üzleti iskolákkal

Vezetőket vagy menedzseri ambíciókkal rendelkezőket céloz meg egy ma esti, szintén budapesti karrierrendezvény, amely a World MBA Tour néven fut. A világ vezeti üzleti iskoláinak képviselői járják a világot, hogy új hallgatókat toborozzanak ősszel induló MBA programjaikra. (Az MBA a Master of Business Administration rövidítése, elismert menedzserdiplomának számít) Az ingyenes részvételhez a topmba.com oldalon lehet regisztrálni. Körülbelül 15 business school lesz a kiállítók között. A 17 órakor kezdődő rendezvényt az Erzsébet körúti Grand Hotel Royalban tartják.

Tavaszi karriernaptárunk itt érhető el.