Jövő hétfőtől indul a Fiatal Vállalkozók Hete

Vágólapra másolva!
November 16-22. között rendezik a Fiatal Vállalkozók Hete címet viselő programsorozatot az ország több városában. A hét célja, hogy vonzóvá tegye a vállalkozói létet a fiatalok számára, felhívja a figyelmet a tisztességes piaci magatartásra. A szakmai előadások, sikeres vállalkozók tanácsai mellett egy fergeteges bulit is ígérnek a szervezők.
Vágólapra másolva!

Idén második alkalommal rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. A Global Entrepreneurship Week az Egyesült Államokban és Angliában nagy hagyományokkal rendelkezik. A tavalyi évben Gordon Brown brit miniszterelnök felhívására közel 80 ország mellett Magyarország is csatlakozott a mozgalomhoz, melynek célja, hogy népszerűsítse a vállalkozói szellemiséget.

Előadások után buli

A "Hét" magyarországi szervezője a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ. Számos vidéki nagyváros mellett (Debrecen, Szeged, Győr, Miskolc, Székesfehérvár, Nyíregyháza) Budapesten 11 rendezvény, valamint versenyek és további programok várják a fiatalokat. Előadások keretében szó lesz a stratégialalkotásról, az üzleti etikettről, a nők vállalkozóvá válásáról, a szellemi tulajdon kérdéseiről, de egy nagyszabású, hajnalig tartó buli (Young Entrepreneurs' Night) is szerepel a programban. A részletek a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon olvashatók.