Naplót írt munkahelyi lógásáról és lebukott

Vágólapra másolva!
Egy amerikai hotellánc azonnal elbocsátotta egyik alkalmazottját, miután megtalálták naplóját, melyet céges gépén vezetett. A 25 éves, értékesítőként dolgozó hölgy a naplóban ugyanis részletesen taglalta, mit csinált napközben munka helyett, hogyan próbálta ellógni a munkanapokat.
Vágólapra másolva!

"Délelőtt Elf Bowlingot fogok játszani a gépen vagy valami hasonlót. Aztán elmegyek ebédelni, majd a délutánt is ellógom valahogy." "Ma nincs kedvem csinálni semmi érdemlegeset. Eddig jól haladok a tervemmel: 11 óra és eddig nem csináltam semmit." "Már csak 7 órát és 46 percet kell kibírnom itt." A naplóban ilyen és ehhez hasonló bejegyzések szerepelnek.

Az értékesítőként "dolgozó" nő néhány hónap alatt mintegy 300 oldalnyi jegyzetet készített annak ellenére, hogy figyelmeztették: csak munkára használhatja az irodai számítógépet. A naplót egyik felettese találta meg. A hölgyet ezt követően azonnal elbocsátották, mondván: nem munkával töltötte idejét.

A hölgy egyébként tagadja, hogy egész idejét a lógásról írt naplóval töltötte volna. Mint mondja: az írást a munkájával járó stressz és frusztráció levezetésére használta - de csak akkor, "amikor a helyzet úgy kívánta".