A Ferrari a legjobb olasz munkahely

Vágólapra másolva!
A luxus sportautókat gyártó vállalat a "Great Place To Work" Intézet olaszországi felmérésén nyerte el a legnagyszerűbb munkahely díjat megelőzve több multinacionális céget. A második helyen a Microsoft, a harmadikon a Coca Cola itáliai leányvállalata végzett.
Vágólapra másolva!

A 2800 főt foglalkoztató vállalat 500 dolgozóját kérdezték többek között a munkakörülményekről, a munkahelyi légkörről, a vezetők hozzáállásáról.
Nem kap ugyan minden munkatárs céges Ferrarit a napi munkához, de nagyszerű a csapatszellem, ingyenes a sportolás, az orvosi kezelés és a továbbképzés.

Di Montezemolo elnök hozta a fordulatot

Népszerű a cégen belül még a Kreativitás Klub, amikor havonta a művészeti élet egy ismert szereplőjét meghívják a maranellói céghez kötetlen beszélgetésre.
Szakértők a cégen belüli hangulat javulását és a munkavállalóknak nyújtott szolgáltatások bővülését Luca Di Montezemolo elnök 1997-es hivatalba lépéséhez kötik.
Jean Todt, a Ferrari ügyvezetője megjegyezte, nem altatja el őket ez a kitüntetés. Tovább dolgoznak a munkakörülmények javításán. "A Formula 1 iskolája megmutatta, mindenen lehet tovább fejleszteni."