Reklámmenedzserek lesznek a prostituáltak

Vágólapra másolva!
Most fejezték be első féléves tanulmányaikat azok az egykori prostituáltak, akik uniós pénzforrások bevonásával kaptak esélyt egy új élet megteremtésére. -írja a Figyelő. A prostituáltak tényleges munkaerőpiaci részvételére kidolgozott program keretében egyéves marketing-és reklámmenedzser képzésen vehettek részt a jelentkezők.
Vágólapra másolva!

A képzésprogramban résztvevők a tanfolyam időtartama alatt vállalkozási ismereteket is tanulhattak, de a program arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy a lányok a kurzus végére legalább egy középfokú nyelvvizsgát szerezzenek és otthonosan mozogjanak a munkaerőpiacon ma már általánosan is elvárt számítógépes ismeretek területén.

Nem tömegképzés-tizenheten a célegyenesben

A pályázati kereteket egyelőre nem tömeges létszámra tervezték: az ötven pályázó közül 17 lány kapott lehetőséget a marketinges képzésben való részvételre, van közöttük középkorú negyvenes, de huszonéves, már diplomás pályázó is akad köztük. A szervezők bizalmasan kezelik a náluk végzettek múltját. Az viszont a lányokra tartozik, hogyan kozmetikázzák majd az állásinterjúkon az önéletrajzon tátongó hézagokat...