Egyetemi kurzus lett Taylor Swift

Horizontal ART AND CULTURE HEADSHOT MUSIC CONCERT ON STAGE
Vágólapra másolva!
A Berkeley-i Kaliforniai Egyetem hallgatói a Taylor Swiftre összpontosító kurzuson könnybe lábadt szemmel éneklik a Cruel Summer című nótát – jelentette a CBS News.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift egy jelenség" – mondta a végzős vegyészmérnöki szakos hallgató, Sejal Krishnan a hírcsatornának, hozzátette: 

A turnéja során bármerre is járt, felélénkítette és fellendítette a helyi gazdaságokat".

Az egyetemi kurzus címe „Művészet és vállalkozói tevékenység: Taylor Verziója”, és két hallgató – Sofia Lendahl és Miaad Bushala – tanítja 44 másik diáknak – számolt be a CBS News.

Bushala ezután Swift stratégiai képességeiről ömlengett, majd kiemelte: „Ha egy márkára gondolsz, mindig is csak ezt akarják. Hűséges vásárlókat akarnak. És ez Taylornak megvan”.

Krishnan hozzátette, hogy „nem véletlenül tanulmányozzák ezt a vezető intézmények. Tudják, hogy ez egy trend”.

A hírcsatorna szerint más iskolák, például a Harvard és a Stanford is kínálnak hasonló Swift-fókuszú kurzusokat az angol nyelvtől kezdve a gender tanulmányokon át a politikatudományig.

Nagyon érdekelt a médiajog és a médiapolitika" 

– mondta a kurzus egy másik UC Berkeley-s hallgatója a CBS Newsnak: „Szeretném alkalmazni azokat a koncepciókat, amelyek együttesen a jogra, a politikára és a művészetre vonatkoznak”.

Arról, hogyan reagáltak a szüleik arra, hogy a diákok a Swift kurzuson vesznek részt, Krishnan a hírcsatornának elmondta, hogy „a szüleim nagyon izgatottak voltak. Anyukám el is vitt az »1989« koncertre”.

Jessica Revolorio nyilatkozata szerint – aki egyébként szociológia szakon tanul, és a családjában ő az első, aki amerikai főiskolára jár – a szülei biztatták arra, hogy vegye fel ezt az órát.