Bohár Dániel: Traktorok tiporják el a német baloldalt

Farmers' protests - Ellwangen Household Demonstrations Subsidies Ellwangen Horizontal ECONOMY AGRICULTURE
10 January 2024, Baden-Württemberg, Ellwangen An Der Jagst: Farmers demonstrate with tractors in the town of Ellwangen (Ostalbkreis). In response to the federal government's austerity plans, the farmers' association has called for a week of action with rallies and rallies starting on January 8. It is to culminate in a major demonstration in the capital on January 15. Farmers are continuing their actions in several regions on Wednesday in protest against the planned reduction in diesel benefits. Federal Minister of Agriculture Özdemir is expected to attend a rally in Baden-Württemberg (photo taken with a drone). Photo: Jason Tschepljakow/dpa (Photo by Jason Tschepljakow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Németországban az embereknek elegük lett abból, hogy a kormányuk nem őket, hanem a globalista elitet képviseli.
Vágólapra másolva!

Dolgoznak, földet művelnek, élelmiszert állítanak elő, azért tesznek minden egyes nap, hogy legyen étel az asztalon, majd ezután adót fizetnek. Aztán kiderül, hogy mindez kevés, mert a befizetett pénzüket nem a saját országukra költik, hanem háborúskodásra és migrációra.

Nem véletlen, hogy Németország lázong. Olaf Scholz teljesítménye nulla, a német kormány mindenkit képvisel és támogat, kivétel a német emberek.

Hétfő óta traktorok foglalták el a német nagyvárosok utcáit. Ennek a kiváltó oka az volt, hogy a német kormány csökkenti a mezőgazdasági dízel-támogatásokat és az agrárgépek utáni gépjárműadó-mentességet el akarják törölni. Vagyis a baloldali kormány megszorít, ahogy egyébként ezt mindig és mindenhol tenni szokta.

A német gazdaságot sikerült leépíteni, Európa legnagyobb gazdasága tavaly a leggyengébb volt a többi euróövezeti nagyobb ország közül.

Ennek pedig az egyik legfőbb oka az idegenszívű politika. A baloldal a német gazdákat ellenségnek állítja be és szélsőjobboldalinak bélyegzi őket, miközben Ukrajnába öntik a pénzt, a migránsok támogatására szórják az eurókat.

Ez történik, amikor valaki nem képes a saját nemzetét képviselni. A német baloldalt, a traktorok fogják eltaposni.