Nemzetbiztonsági kockázat a woke-ideológia

Jack Dorsey meghallgatás
Sen. Ted Cruz, R-T, questions Mark Zuckerberg, Chief Executive Officer of Facebook, and Jack Dorsey, Chief Executive Officer of Twitter, during a Senate Judiciary Committee hearing titled, "Breaking the News: Censorship, Suppression, and the 2020 Election,” on Facebook and Twitter's content moderation practises, on Capitol Hill in Washington,DC on November 17, 2020. (Photo by Bill CLARK / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egy olyan szógyűjteményt hozott létre a sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás jegyében, amely a kritikai fajelméletet és a radikális nemi ideológiát népszerűsíti.
Vágólapra másolva!

A glosszárium, amelyet először a The Daily Wire exkluzív nyomozása fedett fel, a "fehér európaiakat" hibáztatja a "telepes gyarmatosításért", továbbá népszerűsíti a "ze" és "zir" nemsemleges névmásokat, és még a "transzfóbiára" is figyelmeztet.

– mondta Ted Cruz republikánus szenátor a Verdict with Ted Cruz című podcastjában a 34 oldalas dokumentum kapcsán, amely olyan kifejezéseket is definiál, mint az "antirasszizmus", a "fehér törékenység", a "demigender" és a "kétlelkűség".

Cruz arra is figyelmeztetett, hogy a woke-ideológia elvonhatja a figyelmet a komoly nemzetbiztonsági problémákról.

– mondta Cruz.

A Biden-féle Fehér Ház és baloldali woke-politika iránti megszállottsága vezérli őket" – tette hozzá, mielőtt "alapvetően komolytalannak" nevezte a kormányzatot. Ezután az NSA dokumentumát egy „Saturday Night Live szatíraként" azonosította.

A szenátor éles megjegyzései azután hangzottak el, hogy Reps. Mike Waltz (R-FL) és Jim Banks (R-IN) levelet írtak az NSA igazgatójának, Paul Nakasone-nak, amelyben megkérdőjelezték az ügynökség integritását.

– fogalmaztak a képviselők.

A levél azt is felveti, hogy az NSA sokszínűségre, egyenlőségre és befogadásra való összpontosítása "faji alapon eltérő bánásmódot" eredményezett-e.

Az NSA azonban még nem válaszolt a dokumentummal kapcsolatos megkeresésekre.