Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely lesz a baloldal főpolgármester-jelöltje.
Vágólapra másolva!

Micsoda meglepetés - kezdhetném és egyben zárhatnám rövidre írásomat. Mindenki tökéletesen tisztában volt vele, hogy a baloldal közös főpolgármester-jelöltje Karácsony Gergely lesz.

Nála alkalmasabb karakter nincs Gyurcsány Ferenc számára.

Karácsony egy valójában nem létező párt politikusa, ugyanis a Párbeszédnek mérhető támogatottsága nincs, parlamenti képviselete is csak a balos alkuknak köszönhetően. Külön mókás, hogy Mellár Tamás várható kilépésével szét fog esni a Párbeszéd parlamenti frakciója, de ez most más téma. Karácsony Gergelynek nincs politikai hátországa, egy kirakatember, aki mögött Gyurcsányék bandája azt csinálhat, amit akar és azt is teszik. Kirámolják Budapestet.

A Városházán minden fontos pozícióban Gyurcsány emberek tanyáznak. Mártha Imre, Draskovics Tibor, Molnár Gyula és még hosszan lehetne sorolni.

Vicces volt nézni, ahogy az elmúlt hetekben ment a keménykedés. Azt próbálták eljátszani, mintha valódi vita, esetleg kérdés lenne amögött, hogy a DK majd Karácsonyt támogatja.

Hasonló színjáték, mint amit a Momentum és a DK művel már egy ideje. Donáth Anna folyamatosan kritizálja Gyurcsány Ferencet, ami persze kamu, hiszen a Momentum és a DK a múltban és a jövőben egy listán fog szerepelni, szövetségben, jelen esetben együtt támogatva Karácsony Gergelyt.

Ez színház.

A valóság az, hogy a baloldalon mindenről Gyurcsány Ferenc dönt. Ha ő azt akarja, hogy Karácsony legyen a jelölt, akkor Karácsony lesz a jelölt. Így történt ez most is!

Még több Bohár: ITT, ITT, ITT, ITT és ITT.