A földönkívülieket hibáztatja az Izrael-ellenes aktivista férje, amiért horogkereszttel menetelt a felesége

Vágólapra másolva!
A londoni rendőrség felhívást tett közzé a múlt szombati Izrael-ellenes tüntetésen potenciálisan törvénysértő táblákat lengető személyek azonosítására. A Metropolitan Police által megosztott képen látható egyik tüntető férje azonban azt állítja, hogy a horogkeresztes tábla a béke, a szeretet és az idegenek jelképe volt, nem pedig az antiszemitizmusé.
Vágólapra másolva!

Több tízezren vonultak végig London központjában múlt szombaton egy terrorpárti tüntetésen. Bár a rendezvényt "nagyrészt békésnek" minősítették, a nap folyamán mintegy 100 tüntetőt tartóztattak le, és hasonló számú ellentüntetőt is lekapcsoltak a hatóságok.

A korábbi londoni palesztinbarát tüntetésekhet hasonlóan további letartóztatások készülnek mivel a rendőrség a nap folyamán gyűjtött információk alapján jár el, és úgy tűnik, hogy inkább utólag szedi össze az embereket.

A Metropolitan Police közzétette hat felvonuló képét, köztük olyanokét, akiket azzal gyanúsítanak, hogy állítólagos "gyűlölet-bűncselekményekben" vettek részt.

Egy nő például egy "egyetlen brit politikus sem lehet Izrael barátja" feliratú táblát vitt, fölötte egy vérfoltos horogkeresztes Dávid-csillag szimbólummal.

Két brit újság szerint a nő a 66 éves Kate Varnfield volt, aki munkáspárti aktivista volt.

A nő férje furcsa magyarázattal vette védelmébe a nőt.

A Daily Mail beszámolója szerint Terry Varnfield, aki szintén részt vett a tüntetésen, így nyilatkozott felesége táblájáról:

A rendőrség közölte, hogy két embert kihallgattak a tábla miatt.

A Raelism egy 1970-es évekbeli poligám ufószekta, amely úgy véli, hogy az embereket földönkívüliek teremtették, akik a történelem során egy sor ember-idegen hibridet is létrehoztak, hogy felkészítsék az emberiséget az idegenek közelgő érkezésére. Szerintük ezen idegen hibridek közé tartozik Mózes, Buddha, Jézus Krisztus, Mohamed és a Raelizmus alapítója, Claude Maurice Marcel Vorilhon (Raël), aki azt állítja, hogy személyesen beszélt az idegenekkel.

A csoport szimbóluma, a horogkereszt és a hatágú csillag kombinációja, rendkívül ellentmondásosnak bizonyult, de a raeliánusok ragaszkodnak ahhoz, hogy ez a szerencse szimbóluma, és évek óta próbálják tisztára mosni a horogkeresztet.