Transznemű TikTok-sztárral népszerűsíti a Disney az új ruhamárkáját

transznemű, minnie egér, disney, márka, divat, tiktok
Vágólapra másolva!
A Disney saját divatmárkájának népszerűsítésére egy népszerű transznemű, nem bináris influenszert, Seann Altmant kérte fel.
Vágólapra másolva!

A transznemű nő TikTok-videóban reklámozza a „Disney Style" márka ruháit, sminkjeit és egyéb kiegészítőit. A felvételen, amit később a Disney hivatalos TikTok fiókjára is feltettek, Altman öltözködési tanácsokat ad – hogyan nézzen ki valaki úgy, mint Minnie egér.

A transznemű nő egy piros ruhát visel, amit fehér alsószoknyával, sárga magas sarkú cipővel és övvel egészít ki. Minnie egér fülét a fejére helyezett műkonty szimulálja, a szettet a karakter jellegzetes piros masnijával koronázza meg.

– lelkendezik a férfi.

A vállalat jó ideje népszerűsíti a transzneműséget és a woke-ideológiát.

Mint ahogy arról a 888 is beszámolt, a kaliforniai Disneylandban egy bajszos transzvesztita fogadja a gyermekeket a park Bibbidi Bobbidi Boutique-jában.

Az elmúlt néhány évben több transznemű karaktert is megalkotott a gyermekműsoraihoz, meleg szereplőket állított nagy költségvetésű filmjei középpontjába, és még egy LMBTQ-témájú ruházati vonalat is elindított.

Mindezen törekvések ellenére a vállalat súlyos anyagi gondokkal küzd: utolsó nyolc filmje becslések szerint nem kevesebb, mint 890 millió dollár veszteséget hozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!