Bohár Dániel: A liberálisok szerint túlzás a kereszt

tűzijáték, kereszt, aug.20.
2023
Vágólapra másolva!
A független-objektív sajtó nem érti, hogy miért jelent meg az ünnepi tűzijáték végén a kereszt.
Vágólapra másolva!

A baloldal évek óta hisztériázik az augusztus 20. miatt. Persze ez tényleg csak egyszerű politikai hisztéria, mivel szidják a tűzijátékot, mondván, mi szükség van rá? Aztán amikor eljön az este, akkor alig várják, hogy nézhessék a végtelenül profi, kreatív és hatalmas művészi értékkel rendelkező előadást.

A tűzijáték olyan nekik, mint a Balaton. Folyamatosan gyalázzák, de alig várják, hogy ott lehessenek.

A balosok ilyenek, ellentmondás az életük, de ezzel nekik kell megküzdeniük.

Az idei tűzijáték ismét nagyszabású és csodálatos volt. Izgalmas, hogy nemzetünk eredetét egy fényjáték hogyan képes elmesélni. Hatalmas gratuláció az kitalálóknak és természetesen a megvalósítóknak is.

Hogy ez pénzbe kerül? Igen, az ünneplés pénzbe kerül, de ünnepek nélkül üres lenne az életünk. Az ünnep a léleknek szól. Különösen igaz ez, amikor az államallapításról beszélünk. Értem én, hogy a magyarságot magáének nem tudó liberálisoknak fájdalmas, hogy a hazájukat szerető magyarok ünneplik az állam megalapítását, de ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Ez mindig is fájni fog nekik.

Az idei tűzijáték a koronázással ért véget, a keresztény Magyarországgal. Egy hatalmas kereszttel.

A Telex nevű médiatermék ezt nem tudta hova tenni. Nem sikerült értelmezniük, hogy vajon mi köze lehet augusztus 20-nak a kereszthez?!

Javaslom nekik, hogy vegyék elő az általános iskolás történelemkönyvüket és kicsit olvasgassák át.

Mondjuk érteni így sem fogják, érezni meg végképp nem.