Baranyi és a szivárványos pad

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
A IX. kerület polgármestere már akkor tudta, hogy ez lesz a vége ennek a pad színezgetésnek, amikor megszületett elméjében az ötletcsíra.
Vágólapra másolva!

Baranyi Krisztina elmúlt 4 éves ferencvárosi polgármesteri tevékenysége nulla. Karácsony gergelyi magasságot érint azzal a semmivel, amit eddig művelt.

2 évente azért mégis generál egy botrányt, amivel sikerül bekerülnie a hírekbe. 2021-ben például kitalálta, hogy szivárványos BLM-szobrot állít fel a kerületben. A szobor, ahogy tippelni is lehetett, nem sokáig állt. Baranyi célja ezzel természetesen nem az afroamerikai emberek melletti kiállás volt, hanem egy nagyon ócska provokáció.

Baranyi idén nyáron ismét úgy érezte, hogy provokálnia kell. Úgy döntött a kerületi agytrösztjeivel, hogy egy tetszőleges padot szivárványosra festenek. Ismét jelzem, hogy ennek az akciónak a célja még véletlenül sem az LMBTQ-emberekről szólt, ez ugyancsak egy nagyon alacsony színvonalú provokáció. Ugyanis az LMBTQ-embereknek semmi szükségük nincs arra, hogy Ferencvárosban szivárványos legyen egy pad.

Ahogy várható volt, a színkavalkád nem sokáig maradt, jöttek a Fradi szurkolói és átfestették a padot zöld-fehérre. Majd Baranyiék visszafestették szivárványosra, majd a drukkerek újra zöld-fehérre és az ötödik napon jött valaki, aki barnára festette a padot, pont olyanra, amilyen mindig volt. Amilyennek szerintem egy padnak lennie kell.

Nagyon alattomos a módszer, amit Baranyi Krisztina művel.

Ha nem tetszik a szivárványos pad, akkor kirekesztő, fasiszta, maradi, suttyó vagy. Ami persze nyilván egy bődületes bugyutaság, de mégis ezt csinálja a polgármester.

Provokál és ha ez nem tetszik, akkor megbélyegez.

A liberálisok tipikus módszere.

A ferencvárosi emberek szerintem nagyon boldogok lennének, ha ugyanannyi energiát fektetne Baranyi a kerület fejlesztésére, mint a pad festegetésére.