Trónöröklés: Alexander Soros radikalizálni fogja az apja témáit

Alexander Soros és George Soros
Vágólapra másolva!
Alexander Soros már nyílt sisakkal játszik, mert úgy látja, eljött az ideje annak, hogy a világelit színre lépjen és nyílt kártyákkal játsszon – mondta Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója a 888 kérdésére.
Vágólapra másolva!

888: Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns korábban úgy fogalmazott, hogy nem akarja, hogy az alapítványa irányítását az egyik gyereke vegye át, de végül mégis Alexander Sorosnak adta át a stafétabotot. Miért változtatta meg véleményét Soros, illetve mivel érdemelte ki Alex ezt a bizalmat?

Fricz Tamás: Ennek két oka van. Sokáig úgy gondolhatta, hogy még évekig a kezében tarthatja a irányítást hatalmas hálózata felett, ám nyilvánvaló, hogy neki is szembe kell néznie a ténnyel, hogy nem él örökké. Másfelől, jól látható, hogy Alexander Soros az a személy öt gyermeke közül, aki a leginkább ambicionálja azt, hogy az apja nyomdokába lépjen, politikai, ideológiai szempontból totális követője apja nézeteinek, céljainak, erről már sokszor nyilatkozott is. És ami a legfontosabb, az utód felkészítése is javában zajlik: az idős Soros fokozatosan vezette be fiát a legnagyobb politikusok, a szuperelit emberei közé, gondoljunk például arra, hogy

amióta Joe Biden az elnök, azóta rengetegszer járt a Fehér Házban,

de találkozott már számos alkalommal az uniós vezetőkkel, Emmanuel Macronnal és nem sorolom tovább.

888: Alexander Soros a The Wall Street Journal-nek adott interjújában azt mondta, hogy őt jobban érdekli a politika, mint az apját. Mit takar pontosan ez a beismerés?

Fricz Tamás: Ez azért nagyon jópofa kijelentés, mert Soros papa sem nagyon zárkózott el a politikától sohasem, sőt. Igaz, az idősebb Sorosnak először a vagyont kellett megszereznie, amiben – hogy ez legyen világos – a Rotschild család támogatta a legnagyobb erővel pályája kezdetén. Ezért az igaz, hogy Soros csak később fordult a politika felé elképesztő elméletekkel és célokkal – gondoljunk a nyílt társadalom-gondolat azon részére, mely a nemzetállamokat lényegében elküldené a lecsóba -, míg a fiának már nem kell megküzdenie a pénzvagyon megszerzésével, az már apja révén adott számára. „Marad" tehát a politika és a hatalom.

888: Milyen változásokra lehet számítani Alexander irányítása alatt a Soros-birodalom által közkedvelt témák terén, ide értve a bevándorlást, LMBTQ-témákat, abortuszjogokat, igazságügyi reformokat?

Fricz Tamás: Egy kis emberi megközelítés: a fiúk vagy messzire esnek az apjuk „fájától", vagy nagyon is közel, olyannyira, hogy még az apjukon is túltesznek, vagy túl akarnak tenni – ez gyakran megfigyelhető a mindennapi életben is. Én úgy látom, hogy Alexander felnéz az apjára, nagyon tiszteli, és

a Soros-féle témákat radikalizálni fogja, legyen az LMBTQI – amiben ő is érintett -, legyen világkormányzás, legyen kötelező oltás, abortuszjog kiterjesztése vagy bármi más.

Nos, ez az, ami igazán aggasztó.

Forrás: Alapjogokért Központ

888: Európára és azon belül Magyarországra nézve mit jelent a kinevezés?

Fricz Tamás: Semmi jót. Lényeges tudnunk, hogy az öreg Soros 2007-ben hozta létre a Külkapcsolatok Európai Tanácsát, amely valójában az unió egyfajta „mélyállama", itt dőlnek el fontos kérdések. S képzeljük el, hogy az idős Soros és a ifjú Alexander ebben a háttérintézményben a magyar tagok között vannak megemlítve! Azaz,

Alexander e nagyon fontos intézményben úgymond a „magyar" érdekeket akarja képviselni.

Na ez az, amitől joggal ijedhetünk meg.

888: Ha megnézzük az ifjabb Soros közösségi oldalait azzal szembesülünk, hogy gyakorlatilag már nem is titkolja, hogy milyen magas szintű kapcsolatai vannak. Legutóbb Kamala Harris amerikai alelnökkel találkozott, de a Fehér Házba is bejárása van a hírek szerint. Miért vállalja ennyire nyíltan a befolyását?

Fricz Tamás: Pontosan azért, hogy érzékeltesse a világgal: ő bejelentkezett arra a szerepre, amelyet még az édesapja vállal, de nem örökké. Ő már egy olyan szép új világ szuperelitjébe képzeli magát, amely a nemzetek felett áll, tehát egy tőrölmetszett globalista, aki nem kötődik sem országhoz, sem nemzethez, csak a szuperelit által elképzelt világkormányzáshoz. Ezért egyszerre amerikai, „magyar", európai stb. Ő már nyílt sisakkal játszik, mert úgy látja, eljött az ideje annak, hogy a világelit színre lépjen és nyílt kártyákkal játsszon. Ezért írtam hétfői cikkemben a Magyar Nemzetben, hogy most már nem háttérhatalomról, hanem előtér-hatalomról kell beszélnünk a következő időszakban, a 21. században. Ennek egyik „jeles" képviselője Alexander.

888: Jövőre elnökválasztás lesz az Egyesült Államokban és tudjuk, hogy a Soros-klán a Demokrata pártot favorizálja. Számíthatunk arra, hogy minden eddiginél nagyobb erőforrásokat mozdítanak meg, hogy elkerüljék Donald Trump visszatérését?

Fricz Tamás: Erre nem kell számítanunk, mert ez már most zajlik. Tudnunk kell, hogy a legutóbbi, 2020-as elnökválasztáson Biden legnagyobb pénzügyi támogatója Soros György volt. Nem lesz ez másképpen most sem, mert

nagyon fontos apja és fia számára, hogy világátalakító céljaikat ne akadályozza meg Donald Trump.

Ennek érdekében mindent bevetnek, nem csak pénzt, hanem gigászi hálózati befolyásukat is, többek között ügyészek sokasága a markukban van. De Trump már sokat tanult az előző évekből, a demokraták, és a mögöttük álló globalista körök kíméletlen módszereiről. Ezért reménykedem, hogy felkészülten indul az elnökválasztási harcba Trump, és győzni fog, mert ez a mi érdekünk és a világ érdeke is.