Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Ha férfiak és nők(!) motoron ülnek az borzasztó, viszont ha színes ruhában vonulnak az jó. Nem tudtam eddig, hogy van jó és rossz felvonulás.
Vágólapra másolva!

Történelmi napokat él Magyarország. A Harley Davidson a 120. szülinapját hazánkban ünnepli, ami hatalmas dolog. Többször ilyen nem lesz. Vagy ha igen, akkor arra ismét 120 évet kell várnunk. A HD a világ egyik legismertebb motor márkája, amit aligha kell bemutatni bárkinek is. Az, hogy ez a nagymúltú cég Magyarországot választotta az óriási büszkeség. Nemcsak azoknak az emberek az, akik szeretik a motorokat, hanem mindenkinek.

Természetesen nem is a hazai liberális, baloldali társaságról beszélnénk, ha ebben a sztoriban sem találnák meg a problémát. A leggusztustalanabb a 444 volt, akik a motorosokat egyszerűen "kapuzárási pánikkal" küzdő embereknek nevezte. Nem tudom mennyire liberális az a felfogás, amely egy szabadidős tevékenységből mentális problémákat diagnosztizál, de szerintem nem igazán.

Természetesen nem a 444 volt az egyetlen baloldali, aki a motoros felvonulás ellen felszólalt. A momentumos polgármester Soproni Tamás az "elviselhetetlen" hangzavar miatt akadt ki, de voltak mások, akiket pedig az ideiglenes útlezárások akasztottak ki. Ezeknek az embereknek jelzem, hogy Budapest egy világváros (nem miattuk lett az, de ezt most hagyjuk) és ez népszerűséggel jár. Sok programot szerveznek itt. Van amikor motoros felvonulást, van amikor az európai foci második legfontosabb tornájának döntőjét vagy éppen atlétikai vb-t.

Persze, értem én, hogy a balosok azt szeretik, amikor semmi nem épül, semmi nem készül el és semmi nem történik, de szerencsére most nem ez a helyzet Magyarországon.

Illetve ha már itt tartunk. Várom azokat a cikkeket is, amelyek majd a hamarosan tartandó Budapest Pride-ot kritizálják a hangossága miatt vagy az útlezárásokért. Ja, hogy van jó felvonulás és rossz felvonulás. Libernyákok, szánalmasak vagytok!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről