Szexvideóról és aberrációról dicsekedtek az RTL Klub szégyenműsorának szereplői

VV Greg, ValóVilág Greg
Vágólapra másolva!
Ugorjunk fejest a pöcegödörbe. Ismét.
Vágólapra másolva!

Hétfőn a Reggeliben a hasonmások témakörét járta körbe a rendkívüli intelligenciájáról is ismert műsorvezető páros, Szabados Ági és Papp Gergő.

A téma kapcsán, ahogy azt kell, meghívtak egy csomó hasonmást: Michael Jackson, Paris Hilton és Robert Pattinson magyar klónja is tiszteletét tette a műsorban.

Megjelent a már-már hungarikumnak számító magyar Ken baba, becses nevén Einwiller Gregor, a ValóVilág 9. szériájának finalistája – VV Greg – is, akiről hamar kiderült az a végtelenül döbbenetes tény, hogy

gyerekkorában „vonzalmat érzett a babái iránt".

Persze gyorsan, még mielőtt bárki rosszra gondolt volna, tisztázta, hogy nem szexuális vonzalomról van ám szó!

És tényleg nem!

Csak szeretett volna olyan lenni, mint a babái.

Úgyhogy, mindenki nyugodjon le, nem kell hívni a pszichológust!

Szerencsére VV Greg nagyon sok híresség kópiája, így ha egyszer, tök véletlenül megunja a műanyag babára való hasonlítást, akkor akár még Elvis is lehet.

Még énekhang sem kell hozzá...

Aztán a beszélgetés egy váratlan pontján megszólalt Ágika, idézem:

– Pimaszúr ezen a ponton nem tudta visszafogni a nevetését, így hangos röhögésbe fulladt az exhíradós mondókája.

– vigyorgott VV Greg.

Más szinten igen, de ezt már csak én teszem hozzá...

A csávó egyébként ápoló. Nem kérdezte senki, de volt olyan kegyes és a tudtunkra adta, hogy hosszú hónapokig depresszióval küzdött és hogy 5 hét alatt 10 kilót fogyott.

Köszönjük az információt, hasznos volt!

Más téma.

– így hangzott az a mindenkit érintő és foglalkoztató kérdés, amit Papp Gergőék a ValóVilág 11. szériájának szereplőivel, VV Lisszával és BarnaKobrával veséztek ki.

Mint kiderült, mind a ketten szent életet élnek. Sem Lissza, sem BarnaKobra nem tartja túl előnyösnek, ha valaki mezítelen képet küld magáról egy másik embernek.

Hiszi a piszi.

– mondta VV Lissza a Reggeliben, a lány ugyanis attól fél, hogy visszaélnek a képével.

Eztán a lány, aki pár napja még azt híresztelte, hogy regisztrált a párjával az OnlyFansre, majd alig huszonnégy óra alatt dobbantottak róla, mondván: nem az ő stílusuk, közölte a nézőközönséggel, hogy - amúgy - a tudtán kívül készült róla egy szexvideó.

– mondta VV Lissza a Reggeliben.

BarnaKobra azonban egy kicsit máshogy látja a kérdést a meztelen fotók kapcsán: szerinte amikor kizárólag a szex motiválja az ismerkedést, akkor előfordul, hogy intim képet küld, de csak bizonyos testrészét fényképezi le, az arcát lehagyja róla. A csipás szemű nézőket kiokosítva hozzátette, hogy ilyenkor úgy készíti a fotót, hogy semmilyen felismerhető rész ne legyen rajta a testéről.

Jól látható tehát, az RTL igazán tudja milyen minőségű műsorokra van szüksége a népnek! Nem csoda, hogy senki nem nézi őket...