Nők között pókerezett egy férfi, mindenkit megvert

Vágólapra másolva!
Állítása szerint egyébként teljes mértékben ellenzi, hogy a férfiak részt vegyenek a női sportokban.
Vágólapra másolva!

Dave Hughes megnyerte a "Ladies No-Limit Hold'em" versenyt Floridában. A férfi eredetileg barátját ment meglátogatni, aki április 29-én egy 7 millió dollárt érő pókerversenyen vett részt a Seminole Hard Rock kaszinóban.

A férfi azonban nem elégedett meg az egyszerű nézői szereppel, úgy döntött ő is megmérettetné magát – nők között. Végül Hughes nemcsak rész vett, hanem még meg is nyerte azt, mivel az állam törvényei megakadályozták a vezetőséget abban, hogy kizárják a férfit a női versenyen való részvételből.

– mondta Hughes a Timcast Newsnak.

A férfi kitért arra is, hogy „100%-ban ellenzi, hogy a férfiak nők között versenyezzenek".

– magyarázta Hughes.

Egy nő rögzítette Hughes részvételét a pókerversenyen, amit aztán a Twitteren tett közzé, a videó kapcsán megjegyezte, hogy több nő és egy férj is vérdíjat tűzött ki rá. A vérdíj ebben az esetben azt jelentette, hogy készpénzt kap az, aki kiüti Hughes-t a versenyből.

A férfi szerint a fejpénz "izgalmasabbá" tette az eseményt és tovább ösztönzze őt. Mivel azonban Hughes-t nem sikerült legyőzni, a 2000 dolláros fejpénzt a második helyezett kapta.

Hughes megjegyezte, hogy nem valószínű, hogy részt vesz egy másik női versenyen, annak ellenére, hogy a rajongók körében ez nagy port kavart.

– ismerte el.

Kiemelte: a nők ugyanolyan jók, mint a férfiak minden olyan játékban, amely szellemi képességeket és észjárást igényel.