Soros jogászai normalizálnák a kiskorúakkal történő szexet

Soros György
Vágólapra másolva!
Normalizálná a kiskorúakkal történő szexuális kapcsolatot az a jelentés, amelyet nemzetközi jogi szakértők az ENSZ támogatásával adtak ki. A megdöbbentő dokumentum mögött az International Commission of Jurists (ICJ) nevű szervezet áll, amelyet Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns busásan támogatott az elmúlt évek során. 
Vágólapra másolva!

Újabb támadást indítottak nemzetközi szervezetek a kiskorúak ellen.

A Fox News beszámolója szerint „Az emberi jogokon alapuló büntetőjogi megközelítés március 8-i alapelvei a szexszel, szaporodással, kábítószer-használattal, HIV-vel, hajléktalansággal és szegénységgel összefüggő magatartások tiltása érdekében” (angolul: The 8 March Principles for a Human Rights-Based Approach to Criminal Law Proscribing Conduct Associated with Sex, Reproduction, Drug Use, HIV, Homelessness and Poverty) elnevezésű dokumentumban a kiskorúakkal létesített szexuális viszonyt próbálták normalizálni.

A márciusban kiadott jelentés megírásában genfi székhelyű Nemzetközi Jogászbizottság (International Commission of Jurists, ICJ), az UNAIDS és az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosának Hivatala vett részt.

A dokumentumban a következő megállapítás szerepel:

A dokumentum nem szólít fel aktívan a felnőttek és a kiskorúak közötti szex dekriminalizálására. Azt azonban kimondja, hogy a gyermekeknek mind a szexuális döntések meghozatalához való képességük, mind pedig a törvényes joguk megvan. A jelentés március 8-án jelent meg a nemzetközi nőnap alkalmából.

Az ICJ jelentése kiverte a biztosítékot, a Twitteren rengetegen adtak hangot felháborodásuknak.

– írta egy twitterező.

– írta a korábbi jégkorongozó, a kanadai olimpiai aranyérmes Theo Fleury.

A Nemzetközi Jogászbizottság az elmúlt években komoly összegeket kapott Soros György Nyílt Társadalom Alapítványától (OSF).

Az OSF honlapján elérhető adatok szerint az ICJ csak 2021-ben több mint 1,1 millió dollárral lett gazdagabb.

Soros György támogatja az ICJ-t. Forrás: Origo

A Fox News megjegyzi, minden fejlemény arra utal, hogy a hatalmi pozícióban lévő emberek a gyermekek szexualizálása érdekében a hagyományos jogi korlátok, a társadalmi struktúrák és az egykor általános tabuk felrúgásán dolgoznak.