Harry Potter a gyerekek „nemi átalakulását” népszerűsítette

Vágólapra másolva!
Kiábrándító videó látott napvilágot: Daniel Radcliffe egy transzneműekkel folytatott kerekasztal beszélgetés során tett meglepő kijelentéseket.
Vágólapra másolva!

–mondta Radcliffe.

A videóban Radcliffe transznemű tizenévesek egy csoportjához beszélt, néhányan közülük már hatéves korukban elkezdték a nemi átalakulást. Megbeszélték – egyebek mellett - a kezelés során szerzett tapasztalataikat, hogy miért gondolják, hogy a transz névmások "nem tárgyalhatók" és azt is, hogy szerintük a gyerekek bármely életkorban megválaszthatják a nemüket.

– mondta egy transznemű nő.

Radcliffe, aki magát "cisz"-ként és "hetero"-ként azonosította azt mondta: "vannak olyan emberek a világban, akik nem próbálnak jóhiszeműen részt venni ebben a beszélgetésben. Szerintem ez sokszor csak azért van, mert az emberek nem ismernek transz személyt".

Egy Mateo-Luis nevű transz férfi felidézte, hogy "amikor először vettem fel mell leszorítót, sírva fakadtam, mert önmagadat először önmagadnak látni meghatározó élmény".

A beszélgetés később áttért a transz névmásokra (angolul: they/them, magyarul: ők/azok) és az új neveikre, amelyeket az „átmenet" után vettek fel.

Mateo-Luis szerint a transz névmások használata

„nem képezheti vita tárgyát".

A kerekasztal résztvevői az európai gyarmatosítást okolták azért is, hogy rákényszerítették Ázsia és Afrika országaiban a "nemi kettősséget".

A Trevor Project aktívan támogatja a nemek közötti „átmenetet" a gyermekek és a 18 év alattiak esetében. A szervezet még a Biden-kormányzat korábbi tisztviselőjével, a nem bináris Sam Brintonnal is összefogott, aki azt szorgalmazta, hogy az iskolai körzetek tartsák vissza a gyerekekkel kapcsolatos mentális egészségügyi információkat a szülőktől.

Mindeközben gyűlöletcunami árad a Harry Potter könyvek szerzőjére, J.K. Rowlingra, aki azzal váltotta ki a baloldal ellenszenvét, hogy meg merte kérdőjelezni az LMBTQ nemi ideológiáját.

Hitetlenkedve nyilatkozott ugyanis olyan kifejezésekről, mint például a „menstruáló emberek”, és figyelmeztetett, hogy a biológiai nők elveszítik nehezen kivívott jogaik egy részét, ha a transzneműség felszámolja a nő fogalmát. Ezért Rowlingot „Terf" -nek (transz-kirekesztő radikális feminista) bélyegezték, és sokan azok közül is elítélték, akiknek karrierjét ő segítette.