Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elég volt a pedofil tanárokból!

b. zsolt
Vágólapra másolva!
Egy hét alatt két iskola munkatársáról derült ki, hogy szexuális visszaéléseket követett el diákok ellen: B. Zsolt maga dicsekedett el tizenötéves áldozatával internetes oldalain, most pedig egy Békés vármegyei tanárt gyanúsítanak azzal, hogy zaklatott egy tizenhárom éves lányt az iskolában. 
Vágólapra másolva!

Épp egy éve derült fény a Szinyei Gimnáziumban történt esetekre, ahol egy tanár többször is zaklatta a diáklányokat, őt álprofilos üzenetváltás során tudták lebuktatni a diákok, de bőven találunk még példákat gyerekeket iskolában zaklató pedofilokról, szexuális ragadozókról és ehhez nem is kell több évre visszamenőleg keresgélnünk.

Az elmúlt napokban lebukott két személyről kiderült, hogy valamilyen szálon kötődnek az LMBTQ-közösséghez, de ez az információ hiába tény, a progresszív baloldal számára csak trigger, amire reagálva automatikusan védelembe veszik a szivárványközösséget – és a figyelem már el is terelődik a gyerekekről és az ő biztonságukról.

Pedig a gyerekek biztonsága nem gender-kérdés és nem lehet identitás politikai termék, a gyerekek biztonsága alapjog kellene legyen.

Rendben, tegyük rendbe az oktatást. Kezdjük a pedagógusokkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről