A világnak ott van Shakira és Piqué, nekünk Melanie meg G.W.M. jutott

Nagy Melanie, G.w.M exe
Vágólapra másolva!
Egy ideig Shakira és Gerard Piqué válásától volt hangos a bulvársajtó, itthon azonban a két világsztárról szóló botrányokat simán háttérbe szorítja GWM – Kulcsár Edina – Melanie hármasa. A nem tudjuk pontosan miből, de abból nagyon meggazdagodott rapper és új párja hamarosan kezükben foghatják első közös gyermeküket, a – pár napja – férj és feleségnek egyébként két-két gyermeke van korábbi kapcsolatából. Kulcsár Edina és volt férje Csuti pár hónapja váltak el, G.W.M.-nek azonban ez volt az első esküvője, Instagram-oldalukon megosztott képükhöz pedig ezt írta:
Vágólapra másolva!

"Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!" .

Amikor aztán egy kommentelő megemlítette gyermekei anyját, GWM nem rejtette véka alá a véleményét:


„Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba."


Ma pedig, mintegy véletlenül, Melanie tette fel Instagram-sztorijába a – valószínűleg – említett Merci-t, amit már eladásra kínál. A hirdetés vagy vélhetően inkább újabb, Mónika Show-t is megszégyenítő magasságokig szökő riposzt szövegében kiemelte, az autót


„Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban"

ajánlja eladásra. A teljes szöveg szerint: "Mercivel (Mercedes Benz Cla) úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk ... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett! Más a szeretetnyelvünk... Megfelelő új partnert keres magának ez a full extrás fekete táltos, Kizárólag belföldön futtatott (71.000 km), megkímélt állapotban (évjárat: 2017).”

A képhez még azért a biztonság kedvéért hozzátette, hogy

a sajtó munkatársait arra kéri, legyenek tekintettel a helyzetre és magánéleti témában nem nyilatkozik, nyugalma érdekében csak a hatvanhétezer követőjével osztotta meg ezt az újabb reakciót.


G.W.M. és Edina még nem reagáltak, remegő gyomorral, izgatottan várjuk a fejleményeket. Waka-Waka, éé-éé.