Filipp: Még a végén igazam lesz

Filipp borító
Vágólapra másolva!
Bárcsak a lottószámokat tudnám megmondani így, előre. 
Vágólapra másolva!

Hogy mik vannak...

Mint ismert, a Népszava nevű lapnak nemrég nyilatkozva Gwendoline Delbos-Corfield, aki a magyarországi jogállamisággal foglalkozó jelentéstevő, pontosította nyilatkozatát, amelyben az Euronews tudósítása szerint azt állította, hogy a kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak:

Hogy mik vannak, nem?

De ha már itt tartunk, vajon még miben fogalmazott pontatlanul Delbos-Corfield?

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Hír TV-ben már arról beszélt, hogy Gwendoline Delbos-Corfield haladéktalan leváltását kezdeményezik.

Mint mondta,

a francia zöldpárti EP-képviselő példátlanul botrányos kijelentést tett egy brüsszeli jogállamiságról tartott konferencián, így alkalmatlanná és méltatlanná vált feladata ellátására. Hozzátette, elmozdításáért holnap reggel levélben fordulnak az Európai Parlament elnökéhez.

A magyar képviselő szerint Delbos-Corfield átlépett egy vörös vonalat, amikor előre kitervelt módon azt állította, hogy Magyarország titkosszolgálati információkat szivárogtat egy unión kívüli országnak, jelesül Oroszországnak. Hangsúlyozta, egy olyan közpénzből szervezett konferencián beszélt a francia képviselőnő badarságokat, amely arról szólt, hogyan lehet hazugságok, rágalmak, gyalázkodások, csúsztatások keretében ártani Magyarországnak.

Persze emlékszünk, hogy tavaly szeptemben, az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-klón Gwendoline Delbos-Corfield által jegyzett jelentést, amely alapján elítélték Magyarországot.

Akkor azt mondtam, hogy a tapasztalat alapján kijelenthető, hogy Delbos-Corfieldnak már nincs sok hátra a politikai porondon és a fentiek értelmében, úgy tűnik igazam lesz. Nem igazán éri meg Magyarországot gyalázni.

Csak emlékeztetőül:

  • Rui Tavares elvtárs eltűnt,
  • Judith Sargentini nővér visszavonult,
  • Matteo Renzi volt olasz miniszterelnököt illegális pártfinanszírozási ügybe keveredett,
  • Martin Schulz, a német Szociáldemokrata Párt ex-főnöke úgy eltűnt, hogy már a nevére sem emlékszik senki,
  • Manfred Weber, pedig épp queer/bohóc énét igyekszik kiélni újabban.
Manfred Weber Forrás: Instagram

Hát ez ilyen, egyszer mondtam már, mi magyarok vagyunk, nem balekok.

A költői kérdés tehát az, hogy egy-két év múlva hol lesz Gwendoline Delbos-Corfield?