Nem tudta javítani a szombati blamát a Red Bull Racing

Vágólapra másolva!
A szombati kvalifikáción rendkívül peches Red Bulloknak nem sok esélyük maradt pontszerzésre a vasárnapi futamon. A tizennegyedik és tizenhatodik helyről rajtolva sikerült ugyan előrébb célba érniük a versenyzőknek, de összetettben nem tudtak javítani eredményükön.
Vágólapra másolva!

David Coulthard és Mark Webber azonban a francia kudarc után máris előre tekint, a pilóták már a Brit Nagydíjra készülnek.

Mark Webber (12. hely):
"Elég jól rajtoltam, majd a Rubens-szel (Barrichello) és Ralffal (Schumacher) folytatott harcban, az ötös kanyarban kettejük közé kerültem és majdnem elveszítettem az autó első szárnyait. A verseny második szakaszában megpróbáltam megelőzni Barrichellót, de ez nem jött össze."

David Coulthard (13. hely) :
"A verseny elég jól ment az elején, és normális esetben a hosszabb első etapra tervezett stratégiával, le kellett volna hagynom néhány autót. Biztos vagyok benne, hogy nem azzal volt gond, hogy nem voltam elég gyors, vagy a kerékcserék nem sikerültek. , ennek ellenére a két kiállás egyike során sem tudtam előnyre szert tenni. Meglátjuk mi lesz Silverstone-ban."