Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Dobogtassa meg a magyar válogatott szívét

Szurkolj szívből, Magyar Telekom
Szurkolj szívből, Magyar Telekom
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott 44 év után kijutott a foci Eb-re, ennek megfelelően pedig a szokásosnál is nagyobb figyelmet kapnak a focistáink. A Magyar Telekom például egy elcsépelt, bugyuta vagy éppen érzelgős kampány helyett egy kifejezetten játékos ötlettel támogatja a csapatot, bevonva minket, szurkolókat is.
Vágólapra másolva!

Az ötlet lényege, hogy virtuális szívdobbanást küldhetünk a magyar sportolóknak, akik azt egy különleges kütyünek köszönhetően érzik is. Ezt a kütyüt, a "szurkolói szívet" biggyesztettem a videóban magamra, a mellkasomon, a szívem fölé. Virtuális szívdobbanást többféleképpen bárki küldhet, és nem is kifejezetten bonyolult a dolog. Videónkban bemutatjuk, hogyan működik.

Az egyekvagyunk.hu oldalt beírva a felület azonnal át is irányít minket a Facebookra, ahol egy külön szív küldi szívnek felület fogad minket.

Szívdobbanást küldhetünk az egérrel a "Megdobbantom" gombra kattintva.

De egy #egyekvagyunk címkézéssel saját szöveges üzenetet is útjára indíthatunk. Mások buzdításait az oldal alján böngészhetjük, és meríthetünk belőlük ihletet. Aki fotózni szeret inkább, az a közösségi médiafelületeken az #egyekvagyunk hashtaget használva is megdobogtathatja a szívüket, mellékelve a fényképet.

A szívdobbanások tehát tényleg eljutnak a sportolókhoz.

Ők is egy ugyanilyen szívet kaptak és hordanak, amikor például éppen nem edzésen vannak. Úgyhogy szurkolni érdemes, mert a nehéz felkészülésben biztosan jólesik nekik, ha látják, hogy milyen sokan gondolunk rájuk.

A cikk megjelenését támogatta a Magyar Telekom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről