A VillaStylist megmondja

Vágólapra másolva!
A valódi VV-fan arról ismerszik meg, hogy nem csak kedvencei poénjaiban naprakész és tudja, ki-kinek-mikor-mit-milyen taktikából mond-súg-sugall-lódít-füllent-szellent. Az igazi VV-fannak nem okoz gondot, hogy bármikor felidézze, Pandora milyen ruhácskában ment csatába T-boy kegyeiért, vagy éppen Leo miben tetszelgett, ha Ágicája szívét akarta át- és újramelegíteni.
Vágólapra másolva!

Állítólag a stílus maga az ember. A VillaLakó valaha maga is hétköznapi, utcán járó, plazában vagy turkálóban vásárló, buszon vagy autóban közlekedő egyszeri halandó volt. Amikor pedig beköltözött a Villába, magával vitte kedvenc garfieldes zokniját, a csábítás elengedhetetlen kellékeként vadító tangáját, a másnapokon, de még éjjel is remek szolgálatot tevő trendi napszemüvegét.

Forrás: RTLKLUB

Bár VillaLakóink pár száz négyzetméteren élték "hétköznapi" életüket, a Villában is "jártak" partizni kedvenceink, ha pedig Kiválasztásra vagy a létet jelentő Párbajra készültek, legszebb ruhájukba öltöztették testüket. A Villába valamennyien saját életüket vitték stílusukkal, topjaikkal, szemöldökcsipeszükketl.

Forrás: RTLKLUB

Az igazi VV-fan nem felejtette még el Elvis keleti stílusú kollekcióját, batikolt pólóit, Sziszi észbontó dekoltázsát, Laci mintás ingeit, vagy éppen Oki mindösszesen kettő darab pólóját.

A harmadik szezon minden eddiginél erősebb karaktereket, határozottabb vonalakat adott nézőinek. Legyenek a feketék harcosai, vagy Leo háremének hölgyei, az igazi VV-fan a részletekből felismerheti kedvenceit. Szemezgessünk hát a bőséges kínálatból.