Három bőrönd

Vágólapra másolva!
Játékosaink még egy órával a Párbaj előtt sem tudják, hogy ki fog megküzdeni Leóval, viszont mindenkinek csomagolnia kell.  
Vágólapra másolva!

A délután folyamán lakóink úgy érezték, hogy az idő ólomlábon jár. Nem tudtak mit kezdeni magukkal.

Leo többször elaludt, majd felébredt, a feszültségtől nem nagyon tudott pihenni.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Milo is hosszú perceket töltött a zuhany alatt, valószínűleg próbált megnyugodni. Csaba csak nézett maga elé, Katka pedig fütyülni próbált, de csak komoly nyálcsorgás lett belőle.

A manók néhány vidám zenével próbálták feldobni a hangulatot, de nem lehetett, amikor Leo meghallotta a kinti zajokat, azt mondta: "Úristen! Most aztán elindult a szívem."

Forrás: RTLKLUB

Egyszer csak mégis eljött az idő és Lilu bejelentkezett a Villába. Közölte velük, hogy hamarosan kezdetét veszi a Párbaj, viszont azt, hogy ki Leo ellenfele, csak a kezdés előtt árulja majd el. Ezért tehát az összes fiúnak be kell csomagolnia.

A meglepő hírt különösebb kommentár nélkül vették tudomásul, mindenki indult a bőröndjéért.

Milo a hálószobában, mindenkinek átnyújtott egy lezárt borítékot és közölte: "Ezt szeretném, ha mindenki elolvasná. Hogy mikor, az teljesen mindegy. Csak leírtam, amit fontosnak tartok."

Forrás: RTLKLUB

A Villa legfiatalabb tagja buzgón csomagol, fogalma sincs arról, hogy hármuk közül ő az egyetlen, akinek ez most teljesen felesleges.

Ajánlat:

Ismét lesz nyár!
Sördögök és tündérek: lányok a pályán
Sziget Fesztivál, ezer fotóval
Nemi vágyserkentő - hangyából
Budapesti strandok, sok képpel