Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VillaRádió

Vágólapra másolva!
Milo és Katka műsorvezetővé avanzsált, hiszen ma délután megkezdte sugárzását a VillaRádió. Csabának és Leónak "csak" a hallgatói szerepkör jutott.
Vágólapra másolva!

A VRTT egyetlen napra engedélyezte a VillaRádió számára az FM 152.0 frekvenciát. Természetesen ennek különböző műsorpolitikai feltételei vannak, hiszen kötelező rovat a hírműsor és a véleményműsor. Ennek megfelelően a két szerkesztő-műsorvezetőnek igen komoly előkészületeket kellett tenniük.

Forrás: RTLKLUB

Milónak és Katkának az elmúlt napok történéseiből kellett híreket szerkeszteniük úgy, hogy azok felolvasása ne haladja meg a három percet. Míg a rádiósokká avanzsált VillaLakók a szauna mellett kialakított stúdióban dolgoztak, addig Csaba és Leo a nappaliban fetrengett.

A benzinkutast nyilván megviselte, hogy ebben a játékban ő maximum csak a hallgatót képviselheti. A hírek után még nem is sejtette, hogy ez mekkora feladat, de az ezt követő műsor egyértelművé tette számára.

Forrás: RTLKLUB

Az "Akarsz beszélni róla" című magazin keretében a hallgatók (Csaba és Leo) elmondhatták a véleményüket a VillaLakókról. Olyan műsorvezetői kérdésekre kellett (volna) válaszolniuk (a telefon segítségével), mint például: ki az, aki a legjobban taktikázott, ki az a lakó, aki leginkább kibeszélte társait, stb.

A forgatókönyvvel ellentétben a fiúk teljesen viccesre vették a figurát, s frenetikusan alakították a legkülönbözőbb hallgatói karaktereket.

Az alakításokat megnézhetik videónkon.

Ajánlat:

Ismét lesz nyár!
Sördögök és tündérek: lányok a pályán
Sziget Fesztivál, ezer fotóval
Nemi vágyserkentő - hangyából
Budapesti strandok, sok képpel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről