Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az űrhajósok megérkeztek a Marsra, de az élelmiszer a landolás közben megsérült modulban maradt. Csaba szkafanderben kimerészkedett a kertbe, hogy a csapat ne maradjon éhen.
Vágólapra másolva!

A lakók visszatértek a mosókonyhából és a Marson találták magukat. Az asztalon egy levél állt, amelyben a Való Világ Űrközpont gratulált a sikeres landoláshoz a Mars Expedíció tagjainak.

Kiderült, a Marson csak a nappali, a hálószoba, a fürdőszoba és a konyha számít biztonságos övezetnek. A kert veszélyes övezet, ide csak védőruhában, vagyis szkafanderben léphetnek ki az űrhajósok. Mivel a földi irányítás nincs tisztában a Mars légkörével, életkörülményeivel és felszínével, ezért a dohányzás tilos.

Forrás: RTLKLUB

A landolás után az űrhajósok Csabát választották ki arra a feladatra, hogy magára öltse a szkafandert, és kimerészkedjen a kertbe. Küldetése, hogy megtalálja a leszállás közben sajnálatosan levált modult, amely az élelmiszereket tartalmazza. Szkafanderes kezébe kamerát kapott, hogy a nappaliban tartózkodó társainak képet továbbítson a Marsról, mivel ő maga a porviharok miatt használt védőszemüvegtől semmit sem látott. (video!)

Űrhajós társai a nappali képernyőjén figyelték, merre jár, és utasításokat adtak neki. Csaba ügyes volt, a szaunában megtalálta a tubusos ételeket, majd visszatért a nappaliba.

Forrás: RTLKLUB

"Most egész nap legyünk bent? És egyáltalán nem dohányozhatunk? Ma akartunk húst sütni! És a borunkat is elvették!" - sorban nyafogtak a lakók, majd Ágica vezetésével szolidan veszekedtek, miért nincs megfelelő rend a Villában. A tubusos vacsora fogyasztása közben azon tanakodnak, vajon mi jöhet még.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről