Vágólapra másolva!
Lakóink boldogan, ám megszeppenve fogadták Vágó Istvánt. Ágica volt az első, aki azonnal bemutatkozott a műsorvezetőnek, s utána szépen sorban a többiek is összeszedték bátorságukat.
Vágólapra másolva!

A kötelező körök után bevonultak a Villába, ahol lakóink - eddig nem látott visszafogottsággal - beszélgetni kezdtek a vendéggel. A barátkozás persze nehezen indult, ami érthető, hiszen nem minden nap láthatnak vendégül ilyen ismert embert.

A kérdezz-felelek alatt a legközvetlenebb Katka volt, bár ő is - mint minden lakó - kicsit visszavett a hangjából és borzasztóan ügyelt arra, hogy választékos szóhasználattal kommunikáljon Vágó Istvánnal.

Forrás: RTLKLUB

Majd jött az újabb meglepetés. A raktárban rengeteg bort és egy kerti sütőt is találtak lakóink. A műsorvezető elmondta, hogy rengeteg bort kóstolnak majd meg az elkövetkezendő pár órában.

Kultúrált berúgás lesz - mondta Vágó, s talán ez volt az a pont, ahol a csapat egy kicsit felengedett. Mivel a vendég is dohányzik, az eszmecsere a kertben folytatódott, sokkal oldottabb hangulatban.

Forrás: RTLKLUB

Míg a lányok Vágó urazva beszélgettek a taktikáról és az sms-ek okozta lelki traumákról, addig a fiúk a kerti sütő beüzemelésével foglalatoskodtak. A vendég még a stúdióban elmondta, hogy a bórkóstolásig nyilván magázódni fognak, de nincs ellene annak, hogy megigya a pertut a lakókkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!