Kihívó kihívás

Vágólapra másolva!
Katka nagyon izgul, vallotta be a kiválasztás előtti percekben Lilunak, egyvalakit már kitalált, a másik embert befolyásolni fogja, a rokoni tanácslás.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az adás alatt felidéztük, hogy Ágica és Anett jele alapján, Milo döntött úgy, hogy ne a szintén két jeles Marcsi menjen párbajozni. Aztán sorra mindenki latolgatta esélyeit: Anett visszautasította Lilu feltételezését, hogy ő lenne Katka nagy ellensége, annak dacára, hogy sokszor akarta már hazaküldeni. Arra viszont készen állt, hogy - életében először - párbajozni menjen. Csaba féltette is ettől, de úgy vélte, neki is van esélye a zöld kendőre, hiszen vesztek már össze a ceglédi lánnyal..

Katka édesapja a család javaslatát tolmácsolta, "két szőkét, egy ellenséget meg egy intrikust" ajánlott. Ágica ezek után, meg végignézve a visszajátszásokat beleszaladt Lilu provokációjába, bevállalta, hogy kissé féltékeny Katkára, és lehet hogy jobb lenne nélküle a viszonya Leóval. Hozzátette, hogy ezek után, biztos benne, kendőt kap ma. Leo bevallotta, hogy ő egy ilyen helyzetben Ágicát várná vissza jobban.

Ezek után a remegő hangú Katka kezdett bele beszédébe, sok szabadkozás után annyit beszélt, hogy ennyi műsoridővel már a parlamentbe is bekerülhetett volna.

Forrás: RTLKLUB

"Itt már nagyon nehéz választani, egy csapat vagyunk, barátságok, szerelmek, meg ki tudja mi még van itt, komoly érzelmek mellett kell dönteni. Leo, sokszor bántasz meg embereket, anélkül, hogy tudnád, erre figyelj, de tudd, hogy büszke vagyok a barátságodra. Csaba, mi mindig civakodunk, de nem komolyan, csak ezt a Tommyboy dolgot nem értem.

Marcsinak szidás és biztatás is jár: elég volt a sírásból, hisztiből, trappolásból, de önbizalmad meg legyen elég, szedd össze magad. Ágica: köztünk egy dolog áll és ez Leo, bízhattál volna bennem, és fordulj hozzám bármikor. Rengeteg jelet kaptam tőled, ezért neked adom az egyik kendőt. Anett, voltunk mi nagyon rosszban is, most azt hiszem, tökéletes a kapcsolatunk, így a választottam Marcsi."