Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pandora: Segallal elkezdődött valami

Vágólapra másolva!
A Villa drámai színésznője, a másodikként kieső Pandora épp a Villa melletti büfében bukkant fel, mikor a két mákos rétessel felszerelkezett cikkíró elkapta őt - de csak egy rövid interjúra. A csábos aktmodell nem bánkódik a vereségek miatt (VV, Sztárbox), ellenben becsülettel teljesíti a kiesett lakók kötelezettségeit. Láthatóan élvezi új életét.
Vágólapra másolva!

- A sztárbox tetszett?
- Biztos vagyok benne, hogy nem nyújtottam a maximumot, nem sikerült százszázalékosan küzdenem. Versenydrukk is volt bennem, na meg több idő kellett volna a felkészülésre. Nem volt tapasztalatom, ez is hátrányt jelentett. Egy hónapom volt rá, de az edzőm nem is ütött meg erősen, nehogy bajom legyen. Szerintem csak a harmadik menetre lendültem bele és sokan mondják azt, hogy nekem több tiszta találatom volt. Mindegy, a bírók döntését elfogadom, valahol jogos is. Anettka mindent beleadott, nagyon küzdött, ő szinte meghalt volna a győzelemért.

Forrás: [origo]

Új képek

- Egy bulvárlap szerint Segal a párod. Mi igaz ebből?
- Segallal találkozgatunk, elkezdődött valami, de nem járunk. Ez nem mondható szerelemnek, bármi lehet a kapcsolatból. A kinti világban teljesen más ember, emberibb, kedvesebb, figyelmesebb. Bent durvának, kegyetlennek tűnt, de nem csak ő volt így vele, visszagondolva, én sem tudtam magamat adni.

- Mi lesz a színészi ambíciókkal?
- Kevés időm van bejárni, de a színészetet nem hagytam abba. Sok a lemaradásom, de talán mostanában több időm lesz az iskolára. Én olyan vagyok, aki csak egy dologra tud komolyan koncentrálni - és most ez a legfontosabb.

- Népszerűséged töretlen?
- Járok haknikra, főleg vidéki diszkókba. Mellette egy riportkönyv is készül rólam, ami bemutatja a valós énemet. Sok kép lesz benne és egy pár új oldalamat is megismerhetik az olvasók.

- A diszkózásra visszatérve: mi a dolgod egy ilyen haknin?
- Beszélgetek a közönséggel, válaszolok a kérdéseikre. Mikrofonnal állok a színpadon, képeket és autogramot osztok, kérdéseket teszek fel a VV-vel kapcsolatban. A helyes választ adók egy üveg pezsgőt nyernek. Aztán táncolok a helyi fiatalokkal. Ilyenkor egyedül kezdem, majd felhívok pár fiút a színpadra és együtt táncolunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről