Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb összecsapás

Vágólapra másolva!
A lázadók egy újabb lehetőséget kaptak arra, hogy felszabadítsanak egyet a Mátrix foglyai közül. Indiánt nem érdekelte semmi. Még a végeredmény sem.
Vágólapra másolva!

Leo kiválasztott küzdött Indián ügynökkel és mivel a harc a Mátrixban zajlott, ezért mindkettőjüknek bekötött szemmel kellett végighaladniuk egy akadálypályán.

Forrás: RTLKLUB

Feladatuk a következő volt: a három farönk közti szlalom után át kellett bújni az elfektetett 3-as szám alatt, majd a biciklire pattanva le kellett tekerniük 1 kilométert.

Ezután már csak egy elfektetett deszkán kellett végigrohanniuk, majd újra szlalom a farönkök között, s itt véget is ért volna a verseny, ha ezután nem kellett volna a szaunában lévő telefon kagylóját felemelniük.

Forrás: RTLKLUB

Leót Katka, Indiánt pedig Frenki irányíthatta, de csak és kizárólag hanggal. Először a benzinkutas indult, aki szépen neki is ment az első farönknek, de nem szerzett súlyos sérüléseket és viszonylag jó részidővel és lendülettel pattant fel a kerékpárra, ahol aztán heroikus küzdelmek árán ugyan, de letekerte az egy kilométert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről