May Lee nem búslakodik

Vágólapra másolva!
Január 19-én három csinos nő mérte össze erejét a stúdióban: a dekoratív Anett csak nagy nehezen tudta megverni az egzotikus szépséget, a vietnami származású, Szlovákiában élő, öt nyelven beszélő ellenfelét. Cikkíró titkos favoritja volt, úgyhogy felhívta telefonon, hogyléte felől érdeklődvén.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Hogy élted meg a kudarcot?
- Utólag már örülök, hogy nem kerültem be. Nem a társaság miatt mondom ezt, hanem a feladatok tűnnek nehéznek. Nem álltam volna meg a helyem, mivel látom, hogy nálam erősebb jellemű emberek is megtörnek néha. Nem olyan játék ez, mint az első.

- Követed a sorozatot?
- Főleg az újságokból, így inkább a botrányokról értesülök. Marcsival sokat foglalkoznak, ő is párkányi lakos, mint én. Nekem az ő jelenléte hátrányt jelentett. Bár nincsenek előre lejátszva a szavazások, de mivel egy párkányi lakos már bejutott előttem, nekem sokkal nehezebb dolgom volt. Éreztem is, hogy csökkentek az esélyeim.

- Megismernek az emberek? Elég volt egy óra a képernyőn?
- Nem csak a beszavazó utáni napokban állítottak meg az utcán, hanem a mai napig gratulálnak az emberek. Örülnek nekem, sok a pozitív visszajelzés.

Forrás: RTLKLUB

- Ha lesz újabb sorozat, akár Survivor vagy más - jelentkezel?
- Nem tervezem, hogy valóságshow-ba menjek. Árpa könyvét olvastam, a VV1 is tetszett, ezen felbuzdulva indultam a harmadikban. Nem jött össze, de nem bánkódom. Tanulok és kijavítottam a jegyeimet. Szeretnék további sulikat elkezdeni, majd nyelvekkel foglalkozni.

- Kinek drukkolsz?
- Leo a kedvencem, de talán Ágicával is jóban lennék.