Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ágica, a tipikus nő!

Vágólapra másolva!
Ágica és Leo versenyt futott az idővel és persze egymással. A lányt kisebb pánikroham kapta el öltözködés közben, de sikerült kihoznia magából a maximumot. Indián viszont mindezt nehezen viselte.
Vágólapra másolva!

Leót vacsora után a Riportszobába hívták, ahol egy levelet talált. Ebből megtudta, ma hat órakor egy rövid időre elhagyhatja a Villa területét, de erről senkinek sem beszélhet. Azt persze ekkor még mindig nem tudta, hogy Ágicával fog ma este együtt vacsorázni, de roppant mód örült a hírnek.

Forrás: RTLKLUB

Egy gyors zuhany után másodpercek alatt felöltözött, viszont kicsit elbizonytalanodott, mikor cipői között válogatott, de gyorsan megoldotta ezt a kérdést is. Miközben készülődött Anett és Jenny folyamatosan faggatta az ekkor már kissé ideges fiút: "Leo, hova öltözöl? Na, mész valahová?"
Persze Ágica sem hagyta békén, s hogy gyanút ne fogjon Leo, hozta a szokásos formáját.

Forrás: RTLKLUB

"Úgy gondoltam, hogy megünneplem a Nőnapot!" - jött egy idő után Leo ingerült válasza, de Anett és Jenny nem adta fel. Miután Leo kiment a teraszra, Ágicát kezdték el bombázni az 'És te? Mit csinálsz, miért nem mondod el?' jellegű kérdésekkel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről