Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karneválra készülve

Vágólapra másolva!
A lakók azt a feladatot kapták, hogy báli hangulatot teremtsenek a Villában. A lányok flitteres aligruhákban pompáznak, testükön festett minták. A fiúk is kitettek magukért.
Vágólapra másolva!

Bár a Villa szó szerint csillog-villog, egyelőre még nem karneváli a hangulat: a fiúk jobbra-balra dőlve relaxálnak, bár néha azért egy-egy szót kipréselnek magukból. Frenki csillogó aranyszínű, Leo színes ingben, a többi hímnemű lakó talpig fehérben pompázik.

Forrás: RTLKLUB

A lányok lenge ruhákban teszik-veszik magukat, vagy éppen sminkelnek: saját magukat és a többieket. A különleges színek, formák és ábrák nem csak az arcukra, de testük minden látható porcikájára felkerülnek. Leo Ágica karját, Pandora Marcsi hasát, Katka pedig Leo arcát festegeti.

Forrás: RTLKLUB

A karneválra való tekintettel most nem kerülnek elő a kényes témák, csak Pandora panaszkodik kötelességből egy kicsit Marcsinak. Ágica viszont kihasználja az alkalmat és Valentin napi meglepetéssel kedveskedik Leónak, aki zavartan köszöni meg a figyelmességet.

Karneváli hangulat helyett egyelőre délutáni napközis hangulat uralkodik a Villában, bár minden egyes lakó talpig jelmezben és tökéletes sminkben várja az esti partit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről